Rákóczi - Újpest

 2010.08.06. 18:01

Szép napot mindnekinek !
Este a lilák lépnek fel Kaposváron, de az idő is elég tré meg holnap korán kelek mert munka van, inkább kihagyom és a Duna TV t bámulva nézem meg a bohóc liga esti mérkőzését. Valahogy nem vágyom arra, hogy a felázott kaposvári cukorgyári gödörben töltsem az estét metsző szél, és némi zivatar társaságában. Innét is hajrá lilák !!!

Úgyis vettem Borsodi Friss -t kiváncsi avgyok h valóban jó -e vagy ócska marketing amit kitaláltak hogy eladják legújabb találmányuklat !
Tegnap főztem egy adag lencsfőzeléket a heti főzelék adag meg is van - tisztára mint a napköziben a menzán.Egyébként ez a Facebook nem is oylan rossz dolog bár ember olyan és annyi információ jut ami számára teljesen feleslges, hazsnáljátok bátran de csak módjával.
Most lépek, vasárnap szuper kupa döntő angliába , ideje hogy a Man Utd a 2010/2001 szezon első trófeáját begyűjtse.Megyek vissza Honfoglalózni, játszatok ti is még tanulni is lehet belőle.

Címkék: újpest borsodi

A bejegyzés trackback címe:

https://hentesaru.blog.hu/api/trackback/id/tr752204102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása