Bécsi szelet , nike, lokika

 2010.07.21. 18:21

 

Mai napon megérkezett a teszvesz vásárolt kék színű nike kapusmezem, amely mindössze 1500 Ft ba került. A felső szinte új , szerintem használva sem volt. Ehhez hozzátartozik némi előzmény is. Ez márciusában e-mailen felkerestem a liosport és fürgenyuszi áruházát hogy szeretnék vásárolni náluk 1 db nike Park IV típusú mezt, fehér színben. Ára még elfogadható is 5-6 E Ft kb. Nagyon készségesek voltak, hogy sajnos nincs de folyamatosan érkezik árú, bármikor megjöhet. Mint ha összebeszéltek volna mindketten ugyanezt ígérték. Ezt követően mindkettőnek válaszoltam hogy igen, szeretnék vásárolni egy ilyen terméket szóljanak ha megjött. A lionsport egy hét múlva közölte hogy nincs és majd nyáron lesz valamikor. A fürgye nyuszi annyiból volt másabb hogy 2 hét után közölték, hogy jelenleg nincs majd ha lesz szólnak. Azóta szólnak. Egyikőjüktől sem kaptam választ. Mivel nem ez az első eset hogy csalódtam így köszönöm a lehetőséget, inkább máshol vásárolok.

 

Este megnézzük Gergő barátommal h a jelenlegi magyar divatcsapat mely Debrecenben lakozik mire jut a tallini legények ellen, azán alvás.

 

Mai enyhe :) időnek köszönhetően egész egyszerű ételt készítettem az alábbiak szerint :


 

Hozzávalók:

4 borjúszelet
a panírhoz 10 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg zsemlemorzsa
4 dl olaj a sütéshez 


Elkészítés:

A borjúszeleteket vágjuk be körbe a szélénél, klopfoljuk ki és sózzuk meg.

A klopfoló sima felületét használjuk, így a hús nem veszíti el sütés közben az értékes nedveket. Panírozás: a hús mindkét oldalát forgassuk lisztbe, majd mártsuk a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába.Sütés: forró olajban két-két percig süssük a hús mindkét oldalát aranybarnára, vagy akár bő olajban fritőzben is elkészíthetjük. ( only frtőz !! )


 


 

Címkék: nike lionsport fürgenyuszi

A bejegyzés trackback címe:

https://hentesaru.blog.hu/api/trackback/id/tr222166733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása