Hosszú Hétvége.

 2010.08.22. 19:13

A hétvége végetért, jó volt kikapcsolódni, dolgozni a hegyen, szabadlevegőn lenni, fehér bort inni, azokkal az emberekkel lenni akivel jól érzem magam. Tegnapi megittunk pár liter bor, megettünk pár kg csirke és birkahús, halára csípettük magunkat a szúnyogokkal. A fogalkozás a célját elérte mineki jól érzte magát ennyi, más nem is kell.

Az előbb lett vége a Man utd meccsnek. Megállapíttom ha nincs Scholes meg azaz öngól még kiiskaptunk volna a londoniaktól. Idén sem nyerünk semmit, ha így folytatják, a 3 pont legalább meglett volna ha a cigányképű Nani legalább a 11.-est beveri

Kajak-kenuban megmutattuk h mi vagyunk a császárok még mindig, vizilabdában ismét tornagyőztes a csapatunk mi kell még ?! Este megnézem a bohócliga zárófordulóját Győri ETO - Sorstalanok szerintem nem lesz nagy szám. Na de mindegyis mert készülődöm. Készülődöm mert egy hétre eltünök, nekérdezzétek miért, úgysem mondom el. Majd megtudjátok. Lassan a Vége a Honvéd - konda meccsnek, nem tudom hogy a nemezet cspatának kikiáltott döbröcön több állítólagos több 10,000 szurkoólja hol van ?!?!?!?!?!

Élvezze mindneki az Újkenyér havának visszalévő pár napját mert itt a szeptember és a suli, márakinek:)Kitartás !

Viszlát !

A bejegyzés trackback címe:

https://hentesaru.blog.hu/api/trackback/id/tr1002239423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása