Fokhagyma mártás

 2010.08.03. 17:15

Minap elkészítettem régi recept alapján a fokhagymamártást, melybe darálthúsból készült gombócokat tettem. Valahogy így :

  1. A fokhagymát felaprítjuk, majd olajon 1-2 perc alatt megfuttatjuk.
  2. Hozzáadjuk a lisztet, jól elkeverjük és felöntjük a vízzel.
  3. Hozzáöntjük a tejszínt, felforraljuk, sózzuk, borsozzuk.

Miután összefőtt (5-8 perc), hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annyit azért lehet csalni hogy fokhagymakrémet tesz bele valaki ha lusta pucolni.

Ma nekiálltam tanulni az őszi emelt töri érettségire, bízom benne a lendület kitart és nem hiába fizetem ki a 20 E vizsgadíjat.

Páááá

 

Címkék: fokhagyma

A bejegyzés trackback címe:

https://hentesaru.blog.hu/api/trackback/id/tr712196295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása