Soha többé Teszkóóó

 2010.07.28. 19:04

Holnap munka, gondoltam csinálok pár bundáskenyeret reggelire h reggel ne keljen vel vesződnöm. Volt itthon 2-3 db ház tojás illetve egy 10 db ot tartalamzó tartó amit valamelyik multinál vettem szégyenszemre.
Először a nagyitől származó tojást használtam fel. Színe szép sárga olyan amilyennek egy tojásnak lennie is kell. Miután elfogyott, felbontottam a multinál kapható tojást hát mit ne mondjak a színe megsem közelítette a korábban felhazsnált tojást. Álaga hígabb, színe fakóbb.  Most megfogatdam h soha többet nem veszek ilyen tojást, mert a különbség szemmel látáható. Mi az oka ?!  Itt szólítok fel minden kedves - azt a  kevés - olvasómat hogy soha nem vásároljanak multinál és másnál sem katrocos tartásból származó tojást ! Az oka egyszerű nézze meg mindenki a Spektrum tv n A River Cottage vagy a Jamie Oliver sorozatának ide vonatkozó epizódját és majd rájön. Most irány a tv, este loki meccs nézzük meg hogy a média által "Nemzet csapatának " hívott döbröcön mire megy a 7,7 M lelket számláló ország csapata ellen. Az ok amiért megnézem h a meccs Újpesten lesz, különben maradna a többi megszokott sorozat. Páááááááááá

Címkék: bundáskenyér

A bejegyzés trackback címe:

https://hentesaru.blog.hu/api/trackback/id/tr182183135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása